Betaalmogelijkheden vloeren

Betalingen vinden plaats binnen de beveiligde betaalmogelijkheden van Omnikassa.

Betaling via IDeal
IDEAL is een veilige betaalmethode en gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling. Als je beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt je met IDEAL betalen. Hiervoor hoef je je niet apart aan te melden. De bestelling zal worden verzonden, de IDeal betaling is afgerond en er een leverdatum afgesproken of er wordt hierover contact met je opgenomen.

CreditCard
Je kunt ook met je CreditCard betalen. Hierbij worden de MasterCard en Visa Creditcards  geaccepteerd;Als je met CreditCard wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie CreditCard. Volg verder de instructies van de internetkassa.

Betaling vooraf per bank
Voor levering van de goederen kunt je per bank het geld overschrijven naar banknummer NL46 RABO 0102071454 tnv DutzFloors. De goederen zullen worden verzonden zodra het geld is bijgeschreven en er een leverdatum is afgesproken.

Betaling onder rembours (contante betaling bij aflevering)
Dit betreft een contante betaling aan de chauffeur. Dit dient te gebeuren met gepast geld. Voor het betalen onder rembours tot 30 kilo wordt €14,95 per aflevering in rekening gebracht. Voor een houten vloer wordt hiervoor €29,50 extra in rekening gebracht. 

Contante betaling bij afhalen
Bij het afhalen van de goederen in Beetsterzwaag kun je uitsluitend met gepast geld betalen.

Indien er nog vragen zijn over de wijze van betalen bij een eventuele bestelling dan beantwoorden wij dat graag telefonisch 0512-212414 of per mail info@dutzfloors.com