Goedkope houten vloeren

Houten vloeren

Dutzfloors is jouw specialist op het gebied van goedkope houten vloeren van hoge kwaliteit. Wij produceren al jaren duurzame en hoogwaardige vloeren in eigen beheer. Altijd van kwaliteit en toch scherp geprijsd. Wil je een goedkope houten vloer op maat laat maken? Dit is uiteraard ook mogelijk! Kom gerust eens langs in onze showroom in Heerenveen. 

Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (2)
 2. € 40,00 en meer (14)
Vloersoorten
 1. Duoplank (16)
Kleur
 1. Bruin (2)
 2. Grijs (3)
 3. Wit (5)
 4. Zwart (1)
 5. Naturel (5)

 1. 1
 2. 2

Producten 1 tot 12 van totaal 16

 1. 1
 2. 2

Producten 1 tot 12 van totaal 16

Ruim assortiment goedkope houten vloeren

Dutzfloors heeft een breed assortiment goedkope houten vloeren in diverse kleuren. De vloeren hebben een toplaag van 3mm massief eiken en een onderlaag van 9mm watervaste berken multiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kunnen de vloeren perfect in combinatie met vloerverwarming. 

Wij hebben de productie van houten vloeren in eigen beheer, vandaar dat wij in staat zijn om hoge kwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Er zijn zeker goedkopere houten vloeren verkrijgbaar, maar die zijn ook van veel mindere kwaliteit. De goedkope houten vloeren van Dutzfloors hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij voeren alle werkzaamheden zelf uit, van aankoop van hout tot de afwerking hiervan. Zo zijn onze vloeren al snel zo'n 15 to 20 procent goedkoper dan bij de concurrent. Een groot voordeel van het in eigen beheer hebben van de productie is dat de vloeren zich direct kunnen aanpassen aan het klimaat, zodat krimp of uitzetting door klimaatverschillen wordt voorkomen. 

DutzFloors voor een mooi en divers aanbod goedkope houten vloeren

Om jullie optimale kwalieit te kunnen leveren werken wij alleen met vakkundig personeel en hoogwaardige materialen. Ons hout is van hoogwaardige kwaliteit en altijd eerlijk. Het hout komt namelijk uit verantwoord beheerde bossen, voor elke boom die wordt gekapt wordt weer een nieuwe geplant. 

Wij hebben naast diverse goedkope houten vloeren ook het: Doe-het-zelf parket en het Laat-het-doen-parket. Het doe-het-zelf-parket is voor de klussers onder ons. Dit parket bestaat uit een houten vloer van 12mm dik, een blik olie naar keuze en een alupate ondervloer, dit allemaal voor slechts €35,- per m2 inclusief btw. Bekijk vooral eens onze doe-het-zelf-parketten. De laat-het-doen-parketten is vooral voor de mensen die een hoge kwaliteit vloer willen en geen tijd hebben om de goedkope houten vloer zelf te leggen. Dit parket bestaat uit: houten vloer van 12mm dik, olie naar keuze, alupate ondervloer en het laten leggen van de vloer door een parketteur van ons. Dit alles bij elkaat voor slechts €55,- per m2 inclusief btw. Bekijk vooral eens al onze laat-het-doen-parketten

Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Heerenveen.