Retourneren

Hoe retourneer ik mijn product? 
Indien u een product retour wilt zenden verzoeken wij u voor die tijd contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch 0512-212414 of per mail info@dutzfloors.com

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?
De verantwoordelijkheid en de kosten van het retour zenden komen voor je eigen rekening. In geval van gebreken komen de kosten voor onze rekening. Wanneer je het ongefrankeerd retourneert dan zijn wij genoodzaakt €12,50 euro aan extra kosten in rekening te brengen.

Mag ik mijn bestelling altijd retour zenden?
Je kunt je bestelling retourneren binnen veertien dagen na de eerstvolgende dag van aflevering van het product. Het product dient in de staat te zijn waarin het is ontvangen. 
Het recht op restitutie vervalt na deze periode. Uitgesloten van herroepingsrecht zijn reeds gelegde of op maat gemaakte vloeren. Check dus altijd of de juiste vloer is afgeleverd voordat hij wordt gelegd. Vandaar dat ook getekend dient te worden voor ontvangst.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Als je de bestelling hebt ontvangen en deze niet compleet is of beschadigd is, neem dan contact met ons op; 0512-212414 of via de mail info@dutzfloors.com.

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?
Wanneer je het product retour stuurt ontvang je van ons bericht zodra we dit hebben ontvangen.
Binnen twee weken wordt het geld teruggestort of ontvang je het nieuwe product zo spoedig mogelijk.

Zichttermijn en retournering
Conform de Thuiswinkel bepalingen heeft u een zichttermijn van 14 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult je de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Wanneer je van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij jou daarvan melding te maken via info@dutzfloors.com. Tevens verzoeken wij je de producten zoveel mogelijk in de originele staat en verpakking terug te laten bezorgen aan het verzendadres, inclusief eventuele toebehoren. Retouradres:

T.a.v DutzFloors
Hoofdstraat 6
9244 CN Beetsterzwaag

Retournering van de goederen komt voor eigen rekening en risico. Terugbetaling van door jou reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop.

Service en klachten
Klachten of servicemeldingen kun je als volgt melden:
Via onze mail info@dutzfloors.com of telefonisch 0512-212414